VIDEO: / Partizanov igrač urlao: 'Jeb*** smo ustašu!'

Na službenoj stranici Partizana objavljen je video u kojem igrači beogradskog kluba na vrlo ružan način proslavljaju pobjedu protiv Crvene Zvezda.

25.4.2011.
15:00
VOYO logo

Partizan je u vječnom derbiju naših susjeda slavio 1:0 pogotkom Ganca Princea Tagoea u 62. minuti, a s obzirom na slabu igru Zvezde, poraz je jako teško pao treneru Crvene Zvezde Robertu Prosinečkom. Prvo ga je nakon utakmice prozvao trener domaćih Aleksandar Stanojević, nabivši mu na nos hrabre izjave uoči utakmice, a poseban poklon 'skuhali' su ljutim rivalima igrači Partizana nakon susreta.

U slavljeničkoj euforiji, partizanovci su, između ostalih, pjevali i one najbrutalnih pjesmice, a netko je taj festival primitivizma snimio i na kraju stavio, ni više ni manje, na službenu klupsku stranicu. Između ostalih, Zvezdašima se pjevalo 'Zašto ćutite, pi*** ciganske?', 'Je** cigane', i sve u sličnom tonu... Sve se nastavilo nekoliko sati kasnije u jednom beogradskom restoranu, gdje su partizanovci Mladen Krstajić, Saša Ilić, Ivica Iliev i Stefan Babovićkitili svirače, a Babović se ponesen atmosferom, odlučio okušati i s mikrofonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naručivši pjesmu "Evo banke, cigane moj", počeo je u pjesmu ubacivati neke vlastite stihove, vrijeđajući ljutitog rivala, a na vrhuncu delirija uzviknuo je: 'J.... smo ustašu'. To se nije svidjelo gostima restorana za drugim stolom, očigledno navijačima Zvezde, koji su prekinuli svirku i zaprijetili Baboviću da će mu "dovesti ekipu koja će ga razvaliti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to Baboviću nije bilo dovoljno, pa ga je smirivati morao i suigrač Krstajić. Junak Partizana, koji je asistirao za gol Tagoeu, demantirao je optužbe da je vrijeđao Zvezdu i njenog trenera Roberta Prosinečkog.

U svakom slučaju, Prosinečki je nakon osam uzastopnih pobjeda doživio prvi prvenstveni poraz u 24. kolu. Do kraja prvenstva ostalo je još šest utakmica, a Partizan sada ima tri boda prednosti ispred Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104200514006 arti-201104230090006 arti-201104170375006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo