VIDEO: / Ovog čovjeka se treba jako paziti!

Burak Yilmaz, za kojeg su turski mediji napisali da je u boljoj formi i od Lea Messija jer je u osam susreta zabio 13 golova za Trabzonspor, poručio je Hrvatima da ga se čuvaju.

10.11.2011.
19:40
VOYO logo

Ususret prvoj dokvalifikacijskoj utakmici za EURO 2012. godine između Hrvatske i Turske u Istanbulu, svoj je komentar dao napadač Trabzonspora Burak Yilmaz.

Upravo 26-godišnjeg napadača mnogi vide kao najveću prijetnju po gol Stipe Pletikose, a strijelcu osam golova iz 13 utakmica u turskom prvenstvu ove sezone ne manjka samopouzdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/rTy-v52jD-M?version=3&hl=hr_HR&rel=0 "Ako će svi igrati kako mogu protiv Hrvatske, ja bih mogao biti jedan od najopasnijih igrača u momčadi. Igranje na EURO-u san je za svakog igrača i imamo šanse ispuniti taj san", rekao je Yilmaz.

http://www.youtube-nocookie.com/v/rIst0cTuey0?version=3&hl=hr_HR&rel=0 U dresu turske seniorske reprezentacije Yilmaz je dosad odigrao 13 utakmica i pritom zabio tri gola. Prvog je zabio u eurokvalifikacijskoj utakmici protiv Belgije u lipnju ove godine, a posljednjeg Azerbajdžanu u listopadu za minimalnu pobjedu Turaka 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi:specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo