[VIDEO] OVO SE ZOVE NAVIJANJE SA STILOM: / Skinule se u badiće na -8 Celzijevih stupnjeva i iz jacuzzija pratile utakmicu

Temperatura je bila oko -8 Celzijevih stupnjeva, ali to ove tri hrabre djevojke nije spriječilo da se skinu u badiće i uz pivo bodre svoju momčad

1.3.2018.
16:44
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nije HNL jedini koji ima problema sa snijegom. Sljedeće kolo zbog vremenskih je neprilika pod velikim upitnikom, brojni su tereni pokriveni snijegom i teško je prognozirati na kojima od njih će uvjeti za igru biti zadovoljavajući.

Ali obilan snijeg nije stvorio probleme Dancima. Hobro i Kopenhagen odigrali su utakmicu 23. kola danskog prvenstva, a pred kraj utakmice morale su se čistiti linije kako bi se utakmica završila. Gosti su na koncu slavili sa 2-0, ali najvažniji prizor s te utakmice su tri djevojke koje su susret pratile iz jacuzzija koji se nalazio odmah pored terena.

Temperatura je bila oko -8 Celzijevih stupnjeva, ali to ove tri hrabre djevojke nije spriječilo da se skinu u badiće i uz pivo bodre svoju momčad. To se zove navijanje sa stilom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali