[VIDEO] OVO SE ZOVE NAVIJANJE SA STILOM: / Skinule se u badiće na -8 Celzijevih stupnjeva i iz jacuzzija pratile utakmicu

Image
Foto: Screenshot

Temperatura je bila oko -8 Celzijevih stupnjeva, ali to ove tri hrabre djevojke nije spriječilo da se skinu u badiće i uz pivo bodre svoju momčad

1.3.2018.
16:44
Screenshot
VOYO logo

Nije HNL jedini koji ima problema sa snijegom. Sljedeće kolo zbog vremenskih je neprilika pod velikim upitnikom, brojni su tereni pokriveni snijegom i teško je prognozirati na kojima od njih će uvjeti za igru biti zadovoljavajući.

Ali obilan snijeg nije stvorio probleme Dancima. Hobro i Kopenhagen odigrali su utakmicu 23. kola danskog prvenstva, a pred kraj utakmice morale su se čistiti linije kako bi se utakmica završila. Gosti su na koncu slavili sa 2-0, ali najvažniji prizor s te utakmice su tri djevojke koje su susret pratile iz jacuzzija koji se nalazio odmah pored terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temperatura je bila oko -8 Celzijevih stupnjeva, ali to ove tri hrabre djevojke nije spriječilo da se skinu u badiće i uz pivo bodre svoju momčad. To se zove navijanje sa stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo