[VIDEO] 'OVO JE PRESTRAŠNO I BOLESNO': / Najžešći Mamićevi protivnici upozorili na tretman djece pri ulasku na Maksimir

Image
Foto: Screenshot DTSM

Uz snimku su ostavili i žestoku poruku koju prenosimo u cijelosti

18.10.2020.
16:16
Screenshot DTSM
VOYO logo

Najžešći oponenti aktualnog vodstva Dinama, udruga "Dinamo — to smo mi", odlučila je objaviti na svojim profilima društvenih mreža snimku na kojoj se vidi kakav tretman prolaze navijači koji pokušavaju ući na maksimirski stadion kako bi gledali utakmicu i to ne bilo koji navijači već - djeca.

Uz snimku su ostavili i žestoku poruku koju prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možemo biti sigurni da Krešimir Antolić nije pazio na predavanjima iz kriminalistike ili je u društvu braće, kao i neki prije njega izgubio pamćenje pa ne zna definiciju 'kriminalca' i 'kriminalne organizacije'. Ali isto tako možemo biti sigurni da jako dobro zna kako se vrši represija nad navijačima, kako pokorno izvršavati naređenja iz Međugorja ili prikrivati tragove u aferi SMS", započinju tako poruku i zatim nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redari pregledavali djecu

“Pogledajte tretman djece na ulazu u sjevernu tribinu i proširite ovaj sramotni video da svi vide kako se GNK Dinamo Zagreb odnosi prema svojim navijačima. Osim toga, redari su pred očima službenika MUP-a oduzimali maske, a prije samo koji mjesec hapsili su ljude što ih ne nose. Suradnja bivših kolega je na visokom nivou kada je represija u pitanju – sigurnost i povjerenje prije svega", zaključuju.

Na snimci se vidi kako redari na ulasku na stadion žele pregledati dijete, kao i da dječak obuva tenisice nakon što pregledali ima li čega u njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je strašno. Ovo je prestrašno. Žele mi klinca pregledavati, bolesno. Kaj je ovo", nije se mogao načuditi otac jednog djeteta, koji je bio poprilično uzrujan i uznemiren...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo