VIDEO: / OSRAMOTIO GA PRED CIJELIM SVIJETOM 'Reagirao je kao osmogodišnjak'

Nakon sinoćnje prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između PSG-a i Barcelone na udaru teških kritika našao se stoper pariške momčadi David Luiz kojeg je na terenu ismijao Luis Suarez.

16.4.2015.
8:58
VOYO logo

Barcelonin dvostruki strijelac oba je svoja gola zabio nakon što je prošao Luiza kao da ovaj ne postoji na terenu. Opravdanje Luizu može biti tek što je igrao poluozlijeđen i što je silom prilika morao ući u igru umjesto ozlijeđenog Thiaga Silve.

"Ako si posljednji čovjek ne ideš na protivnika nego ga pratiš i kupuješ vrijeme dok ti suigrači ne dođu pomoći. Umjesto toga Luiz je napravio ono što bi napravio svaki osmogodišnjak koji nije imao trenera da ga uputi. Skupio je noge, ali kad to napraviš onda se ne možeš pomaknuti", objasnio je bivši menadžer Chelseaja i bivši izbornik engleske reprezentacije Glenn Hoddle za Sky Sports, a riječ je o situaciji koja se dogodila uoči trećeg Barçinog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suarez je kod oba svoja postignuta gola gurnuo loptu kroz noge Luizu i potpuno ga ismijao. Mnogi su mislili da je Chelseajev menadžer Jose Mourinho pogriješio kada ga je odlučio prodati PSG-u prošlog ljeta za 50 milijuna funti, ali pokazuje se da jednostavno Brazilac nije stoper svjetske klase. Djelovao je izgubljeno i nemoćno kao i protiv njemačke reprezentacije u polufinalu SP-a u Brazilu.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2mud4x

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao stoper nije siguran. Za njega se treba pronaći mjesto u sredini ili čak na desnoj strani u obrani", dodao je Hoddle.

Uvođenju Luiza u igru i potezu PSG-ovog trenera Laurenta Blanca čudio se i slavni Thierry Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je tehnički i tjelesno bila iznad nas. Rezultat je logičan. Teško je kad ti se filozofija temelji na posjedu, a nemaš loptu u posjedu", objasnio je PSG-ov trener Blanc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, oduševljen je bio trener Barcelone Luis Enrique, posebice Suarezom: "Njegov nastup podsjetio me na golove koje je zabijao za Ajax i Liverpool. Može takvom brzinom zaobilaziti igrače. Ali neću spominjati samo Suareza, već i cijelu momčad".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo