[VIDEO] OPRAVDANO SU PODIVLJALI NA SUCA? / Izvukli smo sporne situacije. Pogledajte je li Osijek na kraju gadno oštećen

Image
Foto: HNTV Screenshot

Utakmicu su obilježile vrlo sporne odluke suca Marka Pajača i drastično su utjecale na tijek i razvoj utakmice

31.5.2020.
23:08
HNTV Screenshot
VOYO logo

Branitelji naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa, igrači Rijeke plasirali su se u finale ovosezonskog izdanja tog natjecanja zahvaljujući 3-2 (0-1) domaćoj pobjedi protiv Osijeka u polufinalu do koje su stigli nakon velikog preokreta.

Osijek je manje od pola sata prije kraja utakmice vodio sa 2-0 golovima Bočkaja (16, 48), no Rijeka je s igračem više na travnjaku i uz obilatu pomoć suca Pajača uspjela ostvariti preokret pogocima Murića (66), Čolaka (73-11m) i Yatekea (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporne situacije

Utakmicu su obilježile vrlo sporne odluke suca Marka Pajača i drastično su utjecale na tijek i razvoj utakmice. Osijek je vodio 2:0 pogocima Bočkaja, a onda je sudac Pajač kako se činilo potpuno neopravdano dodijelio drugi žuti, a samim time i isključujući crveni karton Kleinheisleru, iako mađarski veznjak u duelu s Lončarom nije niti napravio prekršaj.

Image
Image

Riječani su s igračem više zagospodarili terenom i već u 66. minuti smanjili na 1-2. Ubačaj Štefulja, Murić je uspio prihvatiti na 10-ak metara od gostujućeg gola i zatim preciznim udarcem pogoditi mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno ključni trenutak dogodio se u 73. minuti kada je sudac Pajač nakon zračnog duela Talysa i Capana pokazao na kazneni udarac za Rijeku. Osijekov branič je, istina, u skoku ispružio ruku, ali dojam je kako nije bilo tako grubog kontakta s igračem Rijeke, više je izgledao kao zagrljaj. Nakon dugih i neplodnih prosvjeda Osječana Čolak je bio siguran izvođač udarca s bijele točke.

Image
Image

Screenshot

Image
Image

Screenshot

Snimku pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo