[VIDEO] OLMO BI DOISTA MOGAO POSTATI SUPERSTAR: / Pogledajte dvije suludo dobre asistencije bivše Dinamove zvijezde

Image
Foto: Profimedia

Leipzig je teškom mukom svladao kod kuće Mainz s 2-0

17.10.2020.
18:00
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 4. kola Bundeslige Borussia Dortmund je slavila s 1-0 kod oslabljenoga Hoffenheima, za koji nije igrao zaraženi Andrej Kramarić. Za Borussiu su na klupi ostali Marco Reus i Erling Haaland, a ušli su zajedno u igru u 64. minute. U 78. minuti upravo je njihova akcija rezultirala Reusovim golom, jedinim na utakmici.

Leipzig je teškom mukom svladao kod kuće Mainz s 2-0. Prvi gol je postigao u prvom dijelu Angelino na dodavanje Danija Olma, a pobjedu je potvrdio Danac Yussuf Poulsen (66), također uz pomoć Olma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmove briljantne poteze pogledajte OVDJE i OVDJE.

Image
Image

Leipzig's Spanish defender Angelino (C) celebrates with Leipzig's French defender Nordi Mukiele (L) and Leipzig's Spanish midfielder Dani Olmo scoring during the German first division Bundesliga football match RB Leipzig vs FC Schalke 04 on October 3, 2020 in Leipzig.,Image: 561341964, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

U ostalim susretima Stuttgart je s 2-0 pobijedio Herthu u Berlinu, Bayer je s 1-0 bio bolji od Mainza u gostima, dok je dvoboj Freiburga i VWrder Bremena završen 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi RB Leizig s 10 bodova ispred Borussie (D) s devet bodova. Prvak Bayern igra u gostima sa Arminiom Bielefeld kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo