[VIDEO] NESPRETAN RAZGOVOR MOURINHA I SIMPATIČNOG NOVINARA POSTAO HIT: / 'Hej, kakva ti je to buka u pozadini'?

Image
Foto: PROFIMEDIA

Jedan je novinar postavio pitanje Mourinhu putem videopoziva, a dok mu je postavljao pitanje iz mikrofona je ujedno dolazio i vrlo glasan i piskutav zvuk

15.12.2020.
16:37
PROFIMEDIA
VOYO logo

U srijedu navečer na rasporedu je veliki derbi engleskog Premiershipa. U 13. kolu sastaju se u 21 sat Liverpool i Tottenham, a bit će to ujedno i borba za prvo mjesto jer momčad Josea Mourinha trenutno je prva ispred Liverpoola i to samo zahvaljujući gol-razlici.

Tom je prilikom trener Tottenhama Jose Mourinho održao medijsku konferenciju, ali samo putem videokonferencije, zbog opasnosti od koronavirusa dakako. A ova će se pressica posebno pamtiti po šaljivoj situaciji između Portugalca i jednog engleskog novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Tottenham Hotspur Manager Jose Mourinho smiles. Southampton v Tottenham Hotspur, Emirates FA Cup Fourth Round, Football, St Mary's Stadium, Southampton, UK - 25 Jan 2020,Image: 494718675, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Jedan je novinar postavio pitanje Mourinhu putem videopoziva, a dok mu je postavljao pitanje iz mikrofona je ujedno dolazio i vrlo glasan i piskutav zvuk.

Mourinha je odmah zaintrigiralo o čemu je riječ pa je zastao i pitao: "Kakva ti je to buka u pozadini? Što je to"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa mogla bi to biti moja vešmašina", uzvratio je novinar na što je Mourinho prasnuo u smijeh.

Snimka nespretnog razgovora ubrzo je postala hit na Twitteru, a možete je pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo