VIDEO: / Navijači potjerali kući vratara uoči same utakmice!

Kvalifikacijski ogled za Euro 2016. godine između nogometnih reprezentacija Turske i Kazahstana u Istanbulu ostao je u sjeni incidenta koji su priredili turski navijači.

17.11.2014.
11:08
VOYO logo

Naime, uoči susretu igranom na Türk Telekom Areni prštale su navijačke uvrede na račun turskog vratara Volkana Demirela koji je trebao započeti u udarnih 11. Inače je Demirel vratar Fenerbahçea, a većina turskih navijača na sinoćnjem susretu ujedno su bili i navijači Galatasaraya.

Očito je kako veliki klupski rivalitet nije mogao biti ostavljen po strani čak ni u trenucima dok je igrala reprezentacija, pa je Demirel tijekom zagrijavanja bio izložen kako teškim verbalnim uvredama, tako i salvama zvižduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/OXM6wzOMjXU

Fenerbahçeov vratar je prvo pokušao utišati navijače, ali kada mu to nije uspjelo iznervirano je krenuo skidati rukavice i tražiti od izbornika Fatiha Terima da ga zamijeni, a među vratnicama u susretu koji je Turska dobila 3:1 stajao je Volkan Babacan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali nije sve stalo na tome. Po završetku susreta Demirel je imao navijački odbor za doček, te poteškoće pri odlasku sa stadiona. Ulogu zaštitara pri njegovom ulasku u automobil preuzeo je klupski mu suigrač Emre Belözoglu, a nakon što su se oni ipak uspjeli odvesti došlo je do velike tuče između različitih navijačkih frakcija.

//www.youtube.com/embed/YeJVagwAv8U

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo