[VIDEO] 'NAPRAVIT ĆEMO SALATU OD SRBA': / Norvežani snimili zastrašujuću poruku uoči sraza s Orlovima. Jesu li malo pretjerali?

Image
Foto: Screenshot

Hulskeru nije prvi put da snima ovako kontroverzne spotove, snimio je jedan i uoči utakmice Mađarske i Norveške

1.10.2020.
17:43
Screenshot
VOYO logo

Srpska nogometna vrsta sljedećeg četvrtka igra kvalifikacijsku utakmicu play-offa za plasman na Europsko prvenstvo protiv vrlo moćne i mlade Norveške.

Play-off se igra samo na jednu utakmicu, što znači da će pobjednik ovog susreta biti domaćin Škotskoj ili Izraelu u finalu skupine C doigravanja za Europsko prvenstvo. Norvežani su izuzetno "nabrijani" na ovu utakmicu jer svim silama žele dograbiti mjesto koje vodi na Euro, a tom su prilikom snimili i jednu, ha podosta, zastrašujuću pjesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u suradnji s bivšim nogometašem, a danas komičarem, Berntom Hulskerom snimili su heavy metal pjesmu koja pjeva o putu Norveške kroz Ligu nacija do, nadaju se, Eura, a jedan su stih posvetili posebno Srbima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Erling Haaland napravit će salatu od Srba", pjeva tako Hulsker u spotu u kojem, usput rečeno, glume i norveški nogometaši uključujući i spomenutog Haalanda.

Inače, Hulskeru nije prvi put da snima ovako kontroverzne spotove, snimio je jedan i uoči utakmice Mađarske i Norveške, ali je i u toj pjesmi pretjerao s tekstom i na kraju se morao ispričavati Mađarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo