VIDEO: / Napoli nakon pet kola napokon našao žrtvu

Nogometaši Napolija su nakon pet uzastopnih utakmica bez pobjede u talijanskoj Seriji A konačno pronašli žrtvu. U susretu 23. kola bolji su bili od Chieva s 2:0.

13.2.2012.
23:01
VOYO logo

Napoli je na svom travnjaku pogocima urugvajskog dvojca Miguel Britos i Edinson Cavani stigao do svoje osme pobjede u sezoni, dok je Chievu nanio jubilarni 10. poraz. Ezequiel Lavezzi bio je asistent obrambenom igraču Britosu za pogodak u 15. minuti prvog dijela. Bio je to ujedno i prvijenac za Urugvajca koji je na početku ove sezone stigao iz Bologne.

Sedam minuta prije kraja poluvremena Cavani je iznudio jedanaesterac koji je nakon toga i sam realizirao. Bio je to njegov 13. prvenstveni pogodak za Napoli u Seriji A ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom su poluvremenu mreže mirovale, pa je susret završio rezultatom koji je stajao od 38. minute prvog dijela. Napoli je usprkos pobjedi ostao na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, baš kao i Chievo koje je porazom ostalo 13. sastav Serije A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Siena je na svom travnjaku s minimalnih 1:0 slavila protiv Rome. Gosti su upisali poraz unatoč velikoj terenskoj nadmoći, a strijelac jedinog pogotka za Sienu bio je Emanuele Calaio, iz jedanaesterca, u 51. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XFjnq8xiClsFe4ze
szólj hozzá: Siena v Roma 1:0 Calaio

U posljednjoj utakmici 23. kola španjolske nogometne lige Real Sociedad je na svom travnjaku slavio protiv Seville s 2:0, a oba pogotka pala su u nastavku utakmice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prilično nezanimljivih prvih 45 minuta utakmice, u kojima gledatelji nisu vidjeli nijedan pogodak, ali ni bogzna kakve prilike, domaći su nogometaši ubacili u brzinu više i u svega pet minuta igre slomili sastav hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Bio je to neuspješni debi na klupi Seville za Španjolca Michela koji je početkom ovog mjeseca naslijedio Marcelina Garciju Torala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carlos Vela zabio je vodeći pogodak u 65. minuti susreta, nakon što mu se lopta sretno odbila od glave Aranburua koji je pokušao nakon ubačaja s desne strane glavom pucati prema golu.

Konačnih 2:0 postavio je 19-godišnji Pardo svega četiri minute kasnije svojim prvim pogotkom u Primeri. Bio je to prelijepi udarac s 20-ak metara koji je doslovno proparao mrežu gostujućeg vratara Palopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je ušao u igru u 71. minuti utakmice, ali nije uspio previše utjecati na promjenu rezultata.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo