TEK MU JE 112 / VIDEO Najslađa rođendanska čestitka Hajduku postala viralna: 'Evo da odrasli čovjek suzu pusti'

Image
Foto: Screenshot FB Hajduk

Saša Antić je otpjevao svoj hit 'Ja ne mogu drugo nego da ga volim' s dječjim zborom Srdelica, a ta izvedba je pokupila goleme simpatije javnosti pa je samo na Hajdukovom FB-u prikupila preko 4 tisuće lajkova i gotovo 500 dijeljenja

13.2.2023.
19:27
Screenshot FB Hajduk
VOYO logo

Nogometni klub Hajduk u ponedjeljak slavi svoj 112. rođendan. Toliko je naime prošlo otkad su splitski studenti osnovali Ponos Dalmacije u dalekom Pragu, točnije u kultnoj pivnici U Fleku. Od tad je Hajduk osvojio 36 domaćih trofeja (prvenstva, kupovi, superkupovi), a od sredine 70-ih do sredine 90-ih ostavili su Splićani i dubok trag u europskom nogometu.

Tako su igrali tri puta u četvrtfinalu Lige i Kupa šampiona (1976., 1980. i 1994.), jedno četvrtfinale Kupa UEFA-e (1986.) i jedno polufinale istog natjecanja (1984.). Ubilježili su i jedno četvrtfinale (1978.) i jedno polufinale (1973.)  Kupa kupova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su zlatna vremena Hajduka daleko iza nas predanost i posvećenost navijača klubu s Poljuda ne jenjava te su se prošle godine Splićani približili brojci od 100 tisuća članova, a ove bi je mogli i prebaciti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je u Splitu održana proslava rođendana, a ovaj se datum obilježava i diljem cijele Dalmacije no ipak jedna rođendanska čestitka privukla je najviše pažnje.

Saša Antić je otpjevao svoj hit 'Ja ne mogu drugo nego da ga volim' s dječjim zborom Srdelice, a ta izvedba je pokupila goleme simpatije javnosti pa je samo na Hajdukovom FB-u prikupila preko 4 tisuće lajkova i gotovo 500 dijeljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljen je također i Leksikon HNK Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo