[VIDEO] NAJLJEPŠI POTEZ DERBIJA INTERA I MILANA IMA ZANIMLJIVU POZADINU: / 'Brozović mi je rekao da to napravim'

Image
Foto: Profimedia

Eriksen je pokazao što može i u posljednjoj utakmici protiv Milana

10.2.2020.
14:01
Profimedia
VOYO logo

Možda i najzvučniji zimski transfer bio je onaj Danca Christiana Eriksena koji je iz Tottenhama prešao u Inter za 20 milijuna eura. U momčadi Antonia Contea Erisken bi trebao uskoro postati ključna figura, ali trebat će mu baram mala prilagodba.

Međutim, ono što su s Eriksenom dobili odmah to je kvalitetno izvođenje prekida. Eriksen je pokazao što može i u posljednjoj utakmici protiv Milana kada je u 80. minuti pri vodstvu Intera 3:2 potegao s velike distance i pogodio prečku. Zanimljivo, Eriksen se nije mogao odlučiti bi li pucao izravno zbog prevelike udaljenosti ili bi pokušao centrirati ili kombinirati. No, pogledao je Brozovića, a ovaj mu rekao da opali slobodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Udaljenost je bila dosta velika, ispočetka sam mislio iskoristiti jednu od naših uvježbanih rutina za slobodne udarce. Ali onda sam vidio da obrana Milana stoji dosta duboko. Pomislio sam na izravan udarac, a onda sam pogledom našao Marcela Brozovića. On mi je pokazao da pucam. To sam i učinio, ali je lopta odsjela na gredi", objasnio je Eriksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo