SNIMKA JE TEŠKA ZA GLEDATI / Mučne scene: Srpski nogometaš srušio se na travnjak, reanimirali ga, a onda je napravio nešto što nitko nije očekivao

Image

Reanimacija je trajala sedam minuta, a Gudelj je zatim došao do svijesti. Kada su ga liječnici stavili na nosila, on je inzistirao da nastavi igrati, uvjeravajući liječnike da se dobro osjeća

26.3.2023.
10:17
VOYO logo

Iz španjolskog nogometa stižu nevjerojatne vijesti. Nakon samo deset minuta igre prekinuta je niželigaška utakmica Cordobe i Racing de Ferrola, jer se 25-godišnji srpski nogometaš Dragiša Gudelj srušio na travnjak i ostao bez svijesti.

Utakmica je počela s dva brza gola no sve je to palo u zaborav kada se srpski nogometaš srušio. Na stadionu je odmah zavladala panika i muk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reanimacija je trajala sedam minuta, a Gudelj je zatim došao do svijesti. Kada su ga liječnici stavili na nosila, on je inzistirao da nastavi igrati, uvjeravajući liječnike da se dobro osjeća i da može nastaviti s igrom. Utakmica je na kraju prekinuta, a Gudelj je prevezen u bolnicu. Dragiša Gudelj je brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, koji igra u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo