VIDEO: / Mourinho ispunio obećanje i podijelio tribine!

Jose Mourinho, trener Real Madrida, ispunio je obećanje da će uoči nedjeljnog gradskog derbija protiv Atletica izaći na teren 40 minuta prije početka kako bi dao priliku navijačima da mu zvižde

2.12.2012.
12:07
VOYO logo

Dio navijača ''kraljevskog kluba'' zviždao je portugalskom stručnjaku u utorak tijekom dvoboja šesnaestine finala Kupa kralja protiv trećeligaša Alcoyana. Serija loših igara ''kraljevskog kluba'' naljutila je navijače koji najvećeg krivca za zaostatak od 11 bodova u odnosu na Barcelonu očito vide u treneru.

Mourinho je najavio da će sam izaći na teren kako bi navijači zviždali isključivo njemu, odnosno kako bi kasnije mogli podržavati njegove nogometaše u sudaru protiv gradskog rivala u 14. kolu Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećanje je karizmatični trener i održao. Uistinu je točno 40 minuta prije početka ogleda izašao iz tunela, prošao roj foto-reportera i napravio nekoliko koraka prema travnjaku. Na tribinama je bilo već nekoliko tisuća navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je ravnodušno stajao oko 90 sekundi na igralištu i "čekao presudu publike". Reakcija gledatelja nije bila jednoglasna. Neki su mu priredili ovacije i skandirali njegovo ime, a neki su zviždali.

Kasnije je Realov trener imao razloga za zadovoljstvo, jer je njegova momčad pobijedila Atletico s 2:0. No, zaostatak za Barcelonom, koja je deklasirala Athletic Bilbao 5:1, i dalje je 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo