VIDEO: / Modrić je car u Londonu!

Luka se u 23.

8.8.2011.
13:40
VOYO logo

Na You Tubeu je objavljen video nastupa Luke Modrića protiv Athletic Bilbaa u prijateljskoj utakmici koju je Tottenham na White Hart Laneu ove subote dobio s 2:1.

U tri i pol minute sažeti su svi Modrićevi potezi na toj utakmici, od ulaska u 23. minuti, kada je zamijenio ozlijeđenog Pienaara i dobio ovacije do kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljiva bila situacija kod tog ulaska, kada se iščekivalo kako će White Hart Lane dočekati našeg igrača nakon svega što se događalo proteklih tjedana. Strah je bio nepotreban. Gledatelji su spontano ustali i zapljeskali Modriću, a podršku mu je dao i Harry Redknapp, tako da ga je prije ulaska na teren zaštitnički zagrlio.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Rzw4A1lQgplNl5ou
szólj hozzá: Tot 2-1 Ath

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je odradio još jednu svoju klasičnu predstavu posluživanja suigrača i razaranja protivničkih napada, te kreirao akciju za pobjednički gol domaćih. Cijeli susret odigrao je i Niko Kranjčar, ponovno je bio jedan od istaknutijih na terenu, ali je u 71. minuti promašio kazneni udarac za 3:1.

"Mislim da je bio malo zabrinut kako će ga dočekati, ali dobio je najveće ovacije navijača", izjavio je Lukin suigrač Peter Crouch za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenhamov "neboder" također je putem medija nakon utakmice preklinjao Modrića da ostane na White Hart Laneu.

"Sigurno je da bi odlazak, upravo zbog navijača, Luki teško pao. Sad zna da ga publika voli bez obzira na sve i svi u klubu se nadamo da će ostati što duže s nama. Svi želimo da ostane! Odlazi ovaj tjedan u reprezentaciju i svi smo mu rekli: Pazi da se vidimo u četvrtak u klubu", otkrio je Crouchy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108010613006 arti-201108050195006 arti-201108030590006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo