VIDEO: / Messi se poigrao s Neymarom i društvom!

Nogometaši Barcelone nastavljaju demonstrirati silu i dominaciju. Bez problema su osvojili naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu tako da su u finalu u Yokohami pobijedili brazilski Santos 4:0.

18.12.2011.
15:50
VOYO logo

Sve je bilo gotovo u prvom poluvremenu kada su Katalonci postigli tri pogotka. Inače, u tih uvodnih 45 minuta je Barcelona još jednom pogodila stativu, stvorila niz prilika, da bi u nastavku donekle usporila ritam i dozvolila neravnopravnom suparniku da se barem malo razmaše. No, niti to nije Santosu bilo dovoljno da postigne počasni pogodak.

Barca je u prvom dijelu imala posjed lopte veći od 70 posto. Rekli smo, u nastavku su usporili ritam, ali ga i ponovno podigli u završnici. Prvo su još jednom uzdrmali okvir Santosovih vratiju, a onda je Messi u 83. izrežirao novu minijaturu. Prevario vratara Rafaela i zabio za konačnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je pogodak na utakmici također postigao Messi poslije sjajnog Xavijevog štopanja lopte petom i asistencije, nakon čega je Messi samo prebacio Rafaela. Drugi je pogodak postigao Xavi, a treći Fabregas nakon, praktički, malonogometnog zabavljanja Katalonaca u brazilskom šesnaestercu.

Mlada svjetska zvijezda, Neymar iz Santosa, mjesecima je najavljivao ovaj ogled, no kada je napokon počeo duel s Barcelonom brazilski je nogometaš ostao bez "riječi". Bio je izgubljen na travnjaku, a ako zanemarimo nekoliko driblinga praktički nije pokazao ništa na utakmici. Zapravo, kao niti cijeli Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo