Play ponuda

VIDEO: / Messi i društvo se sramote, Argentina ludi!

shimmer fallback

Argentina još nije okusila slast pobjede na prvenstvu Južne Amerike. Messi i društvo u drugoj su utakmici Copa Americe igrali sa Kolumbijom samo 0:0 i upisali drugi remi.

7.7.2011.
12:22
Play ponuda

Argentinci su kao i protiv Bolivije u 1. kolu pokazali neefikasnost u napadu i propuste u obrani. Njihov vratar Sergio Romero nekoliko je puta spašavao svoju mrežu te je izabran za najboljeg igrača susreta. Gaučosi su vrlo lako tu utakmicu mogli i izgubiti.

Kolumbija je uglavnom prijetila kontranapadima, a valja izdvojiti prigode Adriana Ramosa u 20. te Dayra Morena u 26. minuti. I Argentinci su imali jednu dobru prigodu kada je nakon pola sata igre Lionel Messi dobro proigrao Ezequiela Lavezzija, ali je ovaj previše oklijevao, te mu je jedan od kolumbijskih braniča blokirao udarac.

U posljednje tri minute prvog poluvremena argentinski vratar Romero imao je mnogo posla, ali je svaki put izašao kao pobjednik. Uspješno je zaustavio udarce Radamela Falcaoa i Morena. A u 67. minuti Falcao je izašao sam pred Romera, ali je i u toj situaciji argentinski vratar bio uspješniji. Argentinski nogometaši su na kraju utakmice ispraćeni zvižducima.

Argentina u posljednjoj utakmici skupine A u ponedjeljak igra protiv Kostarike.

Poredak: 1. Kolumbija 4 boda, 2. Argentina 2, 3. Bolivija 1 (-1), 4. Kostarika 1 (-1).

Vezani članci:

arti-201107050408006 arti-201107041020006

Play ponuda
Play ponuda