[VIDEO] MESSI, CRISTIANO, MOŽETE U MIROVINU. TU JE HAALAND: / Spektakularno zabio, izveo suludi sprint, komentatori padali u nesvijest

Image
Foto: Profimedia

Norvežanin koji je ove zime stigao iz Salzburga, oduševljavao je od samog početka svojim potezima

18.2.2020.
22:54
Profimedia
VOYO logo

Bila je to relativno neatraktivna utakmica između Borussije Dortmund i PSG-a u prvom poluvremenu, a onda potpuna eksplozija i to, koga drugog, nego norveškog čuda od djeteta, Erlinga Haalanda. Norvežanin koji je ove zime stigao iz Salzburga, oduševljavao je od samog početka svojim potezima, ali "show" je uslijedio tek kasnije.

Prvo je oduševio cijeli stadion i bacio u trans komentatore nakon što je u 14. minuti nakon jednog kornera odbio loptu glavom iz svog peterca, pokrenuo kontranapad i onda sprinato preko cijelog terena i prvi stigao pred vrata PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: INA FASSBENDER / AFP / Profimedia
Image
Foto: INA FASSBENDER / AFP / Profimedia

Erling Braut Haaland

Ne može se to dovoljno dobro opisati riječima stoga pogledajte kako je to izgledalo OVDJE.

Nakon toga uslijedio je "show" u drugom poluvremenu. Prvo je u 69. minuti zabio za vodstvo Borussije i to nakon fantastično uigrane akcije svoje momčadi, što možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je nekoliko minuta kasnije izjednačio, a onda je Haaland u 77. minuti zabio spektakularan gol. Nakon jedne kontre Haaland je dobio loptu na rubu kaznenog prostora i onda je opalio u gorni desni kut vratara. Zgoditak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo