Sjajan niz / VIDEO Mario Balotelli trenutno je najopasniji čovjek u francuskoj ligi, pogledajte njegov novi gol

Image
Foto: AP images

Balotelli je svoj peti pogodak za Marseille zabio glavom. Jedini je to bio gol na utakmici, dovoljan za pobjedu

11.3.2019.
10:06
AP images
VOYO logo

Jedan od najvećih "divljaka" europskog nogometa i legitimna nogometna ikona Mario Balotelli po tko zna koji put u karijeri prolazi kroz preporod. Ove zime se čini kao da zabije u svakoj utakmici koju odigra u dresu svog novog kluba Marseillea.

I nije to daleko od istine. Super Mario, kako su mu opet tepaju u sedam je nastupa za Olympique zabio pet pogodaka, što je sjajna efikasnost, pogotovo ako uzmemo u obzir da je trebao proći i proces prilagodbe suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Balotelli nije imao problema s tim. On, po poslovici koju je znao ponavljati, "ne slavi svoje golove isto kao što poštari ne slave kad dostave poštu". Ipak, proslavu pogotka podigao je na puno veću razinu kad je odmah nakon sjajnog voleja koji je završio u mreži u prošlom kolu odmah izvukao mobitel i stavio sve to skupa na društvene mreže.

Strijelac je bio i sinoć protiv svog bivšeg kluba Nice koji mu je omogućio da se etablira kao ponajbolji napadač kvalitetom ne baš prepune francuske prve lige. Balotelli je svoj peti pogodak za Marseille zabio glavom. Jedini je to bio gol na utakmici, dovoljan za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte ga OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo