[VIDEO] MAJSTORE, PA ŠTO SE DOGODILO? / Ne sjećamo se kad je Livaković ovako kiksao; Bjelica nakon toga otkrio Dinamovu rak ranu

Image
Foto: Screenshot: RTL/PIXSELL

'Mi smo u jednoj fazi gdje nas protivnici dosta kažnjavaju iz malo šansi. Nije drugačije bilo niti u Kupu u Rijeci, niti u Osijeku'

23.2.2020.
21:15
Screenshot: RTL/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 23. kola HNL-a Dinamo je u nedjelju na stadionu Maksimir pobijedio Inter s 3:2, dok su Istra 1961 i Slaven Belupo odigrali bez pobjednika, 1:1. Nakon što je u prošlom kolu izgubio u Osijeku, hrvatski prvak se vratio na pobjedničku stazu upisavši osmu uzastopnu pobjedu protiv "diva iz predgrađa'.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

23.02.2020., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, GNK Dinamo - NK Inter Zapresic. Nenad Bjelica. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Image
DINAMOV SPASITELJ DOBIO NEZGODAN UDARAC U GLAVU: /

'Moram kod liječnika vidjeti o čemu se radi, moram provjeriti'

Image
DINAMOV SPASITELJ DOBIO NEZGODAN UDARAC U GLAVU: /

'Moram kod liječnika vidjeti o čemu se radi, moram provjeriti'

Plavi zadržali visoku prednost na vrhu ljestvice

Golove za Plave zabili su Marin Leovac (7.), Damian Kadzior (60.) i Mario Gavranović (72), dok su strijelci za goste iz Zaprešića bili Antonio Bosec (39.) i Komnen Andrić (90.+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je zadržao visoku prednost na vrhu ljestvice ispred Hajduka, 12 bodova je razlika i nakon 23. kola u kojem su Modri u nedjelju svladali Inter s 3:2. Nenad Bjelica nije u potpunosti zadovoljan jer Dinamo olako prima golove, a teško ih zabija. Slijedi dvoboj protiv Rijeke koji Bjelica s nestrpljenjem očekuje, javlja RTL:

'Uvijek nakon poraza su teške utakmice'

"Uvijek nakon poraza su teške utakmice. Mi smo u jednoj fazi gdje nas protivnici dosta kažnjavaju iz malo šansi. Nije drugačije bilo niti u Kupu u Rijeci, niti u Osijeku. Znači, iz jedne, dvije šanse primimo gol. Danas isto... S druga strane, dosta promašujemo. Danas smo isto jako puno promašivali, ali smo pobijedili zasluženo", rekao je i za kameru RTL-a trener Dinama Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter u 39. minuti izjednačio nakon katastrofalne reakcije prve vratarske opcije Zlatka Dalića

Nakon što su dinamovci poveli, Inter je u 39. minuti izjednačio nakon katastrofalne reakcije prve vratarske opcije Zlatka Dalića u reprezentaciji Hrvatske, Dominika Livakovića. Ovaj sjajni Zadranin inače ne prima ovakve pacerske golove, ali je ovog puta loše procijenio let lopte i kiksao prilikom izlaska. To možete vidjeti u priloženoj reportaži RTL-aod 0:41.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što su sve još kazali Bjelica uoči Rijeke i Željko Petrović, strateg Intera nakon poraza, pogledajte u prilogu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo