VIDEO: / Liverpool ponovno razočarao svoje navijače!

Nogometaši Liverpoola priredili su veliko razočaranje svojim navijačima, odigravši samo 1-1 protiv Norwich Cityja na svom Anfieldu u ogledu 9. kola Premiershipa.

22.10.2011.
23:15
VOYO logo

Liverpool je očekivano bio nešto bolji i bio je bliži pobjedi, ali je potpuno zakazao u realiziaciji, pogotovo Luis Suarez, koji je imao nekoliko dobrih situacija. Jednom je pogodio i stativu u prvom dijelu.

Domaćini su poveli na izmaku prvog poluvremena kada je Craig Bellamy, koji je upisao prvi nastup u početnoj postavi od svog povratka u ovaj klub, bio vješt i precizan u kaznenom prostoru gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VVKiVJxCS9VKS2DZ
szólj hozzá: L1-0N

U 60. minuti, Grant Holt je poentirao glavom, samo tri minute nakon ulaska u igru. S desne strane centrirao je Pilkington. Pogriješio je vratar RedsaPepe Reina jer je nepotrebno krenuo na centaršut i ostavio mrežu praznom, a loptu nije dohvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lDBlYxFAKyATqd3C
szólj hozzá: Li 1-1 No

U samoj završnici utakmice, duboko u sudačkoj nadoknadi, Andy Carroll, koji je ušao u igru u 80. minutu, imao je veliku priliku osigurati ipak pobjedu domaćinu, ali je tukao glavom pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110180790006 arti-201110160276006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo