VIDEO: / Legenda Dinama želi preuzeti klub!

Nekadašnji branič Modrih Goran Jurić sa 48 godina počinje trenersku karijeru kao Totov pomoćnik u Lokomotivi, a volio bi voditi i Dinamo. 'Kada? Ubrzo, čim ispečem zanat!', kaže Jurić.

4.6.2011.
14:42
VOYO logo

Beogradski komentator Zvonko Mihajlovski jednom je prilikom, prenoseći utakmicu Veleža, dok je Predragu Juriću pružana liječnička pomoć, 'maestralno' poentirao:

"Inače, Predrag Jurić i njegov suigrač Goran Jurić su - rođena braća!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braća nisu, ali su kao braća. Predrag je u Zagrebu među prvima čestitao legendarnom Goci (48) na prvom trenerskom poslu u karijeri. Jurić se, naime, želi vratiti u Dinamo, to je njegova trenerska ambicija, a ulazi tiho, kroz vrata za 'poslugu', preko Lokomotive. Sljedećih godinu dana asistirat će prvom treneru Lokosa Mariju Totu, u međuvremenu steći trenersku diplomu, a onda...

"Želio bih biti Dinamov trener! Kada? Ubrzo, čim ispečem zanat! Ambiciozan sam, željan posla, ali i dovoljno strpljiv. Čekat ću red, idem korak po korak. Lokomotiva je odskočna daska. Radit ću sa znalcem, profesorom Totom, a privlači me rad s mladim igračima. Imam ih što naučiti", kazao je Goran Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 48. godini izgleda kao da ima bar 15 manje, fizički spreman kao u igračkim danima, već pet godina je nepušač... Prolazi li još ono vaše "Ajmooo!" na koje se Mamić stalno poziva?

– Ha, ha, nema baš puno igrača koji su tako žestoki, što Zdravko tako voli. Ima toga u meni, kako ne", izjavio je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201105310211006 arti-201105300890006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo