VIDEO: / KAKVA GOLČINA! Realova zvijezda u sekundi postala internetski hit

Nogometaši Real Madrida u 34. su kolu španjolskog prvenstva na svome stadionu Santiago Bernabeu pobijedili slabašnu Almeriju s 2:0 i vratili se na dva boda zaostatka za vodećom Barcelonom.

29.4.2015.
21:53
VOYO logo

Prorijeđena brojnim ozljedama i suspenzijama (Modrić, Bale, Benzema, Ramos, Carvajal) momčad Carla Ancelottija se dugo mučila protiv suparnika koji se bori za ostanak. Otpor gostiju napokon je u 44. minuti slomio Rodriguez čudesnim pogotkom.

Toni Kroos je pokušao ubaciti loptu u šesnaesterac, Trujillo ju je uspio odbiti, ali ravno do Rodrigueza koji je iz prve silovito pucao s 20-ak metara i pogodio rašlje Rubenova gola. Podsjetio je Kolumbijac time na spektakularan pogodak koji je zabio na lanjskom Svjetskom prvenstvu i koji je dobio nagradu Ferenc Puskas za najljepši gol u 2014. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice Real je povećao prednost i mirno priveo utakmicu kraju. Kroos je u 49. minuti ubacio s desne strane, a Dos Santos je nespretno, u pokušaju da spriječi dolazak lopte do Ronalda, zabio autogol za 2:0. Konačan je rezultat u 85. minuti postavio Alvaro Arbeloa na dodavanje Javiera Hernandeza. Prvi je to gol Arbeloi nakon ožujka 2010.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Atletico Madrid je slavio na teškom gostovanju kod Villarreala s 1:0, a jedini je strijelac bio Fernando Torres u 74. minuti. Naš Mario Mandžukić igrao je za goste do 62. minute kada ga je zamijenio upravo Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elche je kod kuće nadigrao Deportivo s 4:0, a treći je pogodak postigao naš Mario Pašalić. Nekadašnjem veznjaku Hajduka to je drugi gol u španjolskom prvenstvu.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2oh1c7

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri kola prije kraja Real na ljestvici ima 82 boda, dva manje od Barcelone koja je u srijedu deklasirala Getafe sa 6:0. Trećeplasirani Atletico je skupio 75 bodova.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo