VIDEO: / Kako ovo može biti bezobrazno?

Trener Dinama Kruno Jurčić poznat je kao nemiran duh kad je vođenje utakmice u pitanju, ali njegov protivnik Jose Mourinho pokazao je da je još 'luđi', barem kad se slavi.

22.11.2011.
12:23
VOYO logo

Francuski branič u redovima Valencije Jeremy Mathieu osudio je Mourinhovo ponašanje u subotnjem dvoboju 13. kola španjolskog prvenstva. Real je slavio tijesnu 3:2 pobjedu na Mestalli, a Mathieua je zasmetalo Mourinhovo razulareno slavlje.

Naime, portugalski je trener nakon trećeg Realovog gola (Ronaldo u 79. minuti) skočio na leđa rezervnog igrača Josea Callejona, a kasnije se sudario s Valencijinim igračima Davidom Albeldom i Jordijem Albom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je Mourinho. Nije poštovao Valenciju, to su stvari koje bi trebalo izbjegavati na travnjaku", komentirao je lijevi bek Valencije.

Podsjećamo, ranije tijekom dana Mourinho se branio rekavši da bi Valenciji trebalo laskati tako veliko slavlje Realovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Valencia bi trebala biti počašćena našim slavljem. Tako slaviš samo protiv kompliciranih suparnika, a ne protiv normalnih. Slavili smo naše golove emotivno, ali s poštovanjem. Kad ne slavimo, ljudi govore da smo arogantni, a onda kad slavimo, opet je isto", kazao je Mourinho.

Vidjet ćemo kako će to izgledati večeras. Nadajmo se da će Jurčić barem jednom skočiti na leđa nekom od svojih igrača, prvi put u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo