VIDEO: / Kako je Milan izigrao Barçu u dva poteza!

Barcelona i Milan su na Nou Campu podijelili bodove.

14.9.2011.
1:18
VOYO logo

Barcelona - Milan 2:2 (Pedro '36, Villa '50 / Pato '1, Thiago Silva '90)

Viktoria Plzen - Bate Borisov 1:1 (Bakoš '45 / Bressan '69)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Barcelona 1 2. Milan 1 3. Bate Borisov 1 4. Viktorija Plzen 1

Započela je nova sezona nogometne Lige prvaka i odmah na startu, najveća 'poslastica', utakmica na Camp Nou između Barcelone i Milana. Messi i društvo navikli su nas na totalni nogomet kojim su posljednjih sezona nerijetko protivniku u mrežu znali utrpati i do pola 'tuceta' golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrala je Guardiolina momčad još jednu sjajnu utakmicu, no na njihovu nesreću, s druge strane našao se spretni i sretni talijanski prvak. Rossoneri su u dva navrata imali priliku zabiti gol Valdesu, što su i napravili.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=al2EopjgfP417FKc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlogodišnji slavljenici su na samom početku, u tridesetoj sekundi, primili posve neočekivani udarac. Brazilac Pato je sam sebi gurnuo loptu u prostor, pretrčao kompletan obrambeni red domaće momčadi, te gurnuo loptu kroz noge katalonskom vrataru za 1:0.

Premda je moćnom domaćinu ostalo 90 minuta za popravak, treba reći da ih je primljeni pogodak šokirao, te je trebalo vremena da se saberu i krenu sa svojom, dobrom poznatom opsadom suparničkih vratiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tog je trenutka igrala samo Barcelona. Milan nije uspio prijeći centar, a sve brige Talijana svele su se na jednu - kako obraniti svoj gol. Nakon desetaka akcija i udaraca, talijanski bunker je u 36. minuti probio Messi po lijevoj strani te već izgubljenu loptu poslao u peterac prema usamljenom Pedru. Ovaj je zakucao loptu u mrežu s nekoliko metara i bacio prepuni Camp Nou u delirij.

Drugi pogodak je bila mala majstorija Davida Ville iz slobodnog udarca u 50. minuti. Barcelona se u zadnjih desetak minuta ipak skoncentrirala na čuvanje rezultata i kada se očekivao kraj, Milan je iz drugog udarca u okvir vrata došao do drugog pogotka. Nakon kornera je Thiago Silva nebeski skočio i glavom zakucao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom ogledu ove skupine Viktoria Plzen i Bate Borisov su remizirali 1:1. Domaći su poveli u 45. minuti pogotkom Bakoš, a Bressan je u 69. postavio konačan rezultat.

Vezani članci:

arti-201109130540006 arti-201109130072006 arti-201109130970006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo