VIDEO: / Kakav debakl Hrvatske na početku SP-a!

Hrvatska nogometna reprezentacija do 20 godina neće po dobrom pamtiti otvaranje Svjetskog prvanstva u Kolumbiji.

1.8.2011.
11:26
VOYO logo

Hrvatska je do vodećeg pogotka Saudijaca bila bolja momčad na terenu. Već u 15. minuti Mario Tičinović je mogao male Vatrene dovesti u vodstvo, no njegov udarac otišao je iznad grede.

Nedugo nakon toga, Pamićev slobodnjak skida vratar Alsdairy. U 22. minuti Zvonko Pamić je imao još jednu veliku priliku, ali je njegov udarac sa svega nekoliko metara fijuknuo iznad Saudijskog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku drugog poluvremena, ista priča. Pamić i Kramarić imali su dobre prilike za vodstvo Hrvatske, ali se opet ispriječio Alsdairy. I onda u 54. minuti šok, Alfahmi je svladao Delača. Nakon što je snažno opalio s 20-tak metara, na putu prema golu lopta je nekoga dodirnula i prevarila našeg vratara.

Pogodak je dao krila Saudijcima, koji su prije povećanja vodstva promašili još jednu šansu (Dagriri), a zatim je u 69. minuti Almuwallad nakon kombinacije s Dagririjem poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je bilo što reći nakon što izgubiš utakmicu. Imali smo određene probleme, ali želio bih čestitati našim protivnicima na velikoj odlučnosti. Naša slaba točka u utakmici je bila obrana i Saudijci su iskoristili to, zabili nam pogotke i upisali pobjedu. Smetalo nam je i vruće vrijeme, a naši su protivnici bili vrlo agresivni i brzi", istaknuo je nakon utakmice izbornik Ivica Grnja.

Bio je to kraj hrvatskih nadanja da mogu do bodova na otvaranju SP-a. Hrvatska u drugom kolu igra s Nigerijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107310099006 arti-201107150375006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo