VIDEO: / Još jedan veliki rekord Lea Messija!

Subotnjim nastupom protiv Levantea u domaćem dvoboju 15. Primerina kola protiv Levantea Lionel Messi odigrao je svoju 292.

4.12.2011.
16:43
VOYO logo

Igrao je Nizozemac na Nou Campu od 1998. do 2004. godine, te je u posljednjoj sezoni zaradio čak i kapetansku dužnost. Messi igra svoju osmu sezonu otkako je ujesen 2004. godine debitirao kod Franka Rijkaarda.

U Barceloninoj 5:0 pobjedi nad Levanteom, donedavnim liderom prvenstvene ljestvice, Messi je zabio svoj 17. ovosezonski prvenstveni gol u 15 nastupa. Izjednačio je svoj najbolji dosadašnji klupski učinak (16 golova) po broju golova tijekom prvenstvene sezone na Nou Campu. Šesnaest je golova na Barceloninu stadionu postigao tijekom cijele pretprošle sezone. Ovaj put je do iste brojke došao u desetom od ukupno 19 domaćih prvenstvenih dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To, međutim, znači da je na gostovanjima ove sezone zabio samo jednom, i to Athletic Bilbaou na San Mamesu. To nije dobra vijest za Katalonce uoči njihova gostovanja kod Real Madrida u El Clasicu koji se igra iduće kolo.

Subotnji je dvoboj protiv Levantea također bio jubilarni stoti natjecateljski za trenera Josepa Guardiolu kad su domaće utakmice u pitanju. Katalonski klub 40-godišnjak vodi posljednje 3.5 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo