VIDEO: / 'Dudu je dokazao kakav je majstor'

27.10.2011.
11:03
VOYO logo

Dudu je dvama golovima dao golemi doprinos uspjehu svoje momčadi, u 9. i 88. minuti. Za prvi gol mu je odlično asistirao kapetan Šahtara i Hrvatske Darijo Srna. Eduardo je oba gola zabio lijevom nogom.

"Vrlo sam sretan što sam zabio dva gola, ali najvažnije je da smo pobijedili. Pokazali smo karakter nakon dvije teške utakmice protiv Zenita i Metalista. Nastojat ćemo na krilima ove pobjede nastaviti s dobrim rezultatima. Uspjeh protiv Dinama je vrlo pozitivan jer će nam ubrizgati potrebno samopouzdanje", rekao je Eduardo, a potom je opisao svoj prvi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam slobodni prostor gdje bi Darijo mogao centrirati. Dobro sam se postavio, bio sam na pravom mjestu i poentirao", rekao je Dudu.

Pobjeda je posebno važna jer je došla nakon dva relativno slabija rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako nam je trebala ta pobjeda, pogotovo u svjetlu zadnjih neuspješnih rezultata protiv Zenita i Metalista. Uvjeren sam da će sada atmosfera u cijelom klubu, kao i u našoj svlačionici, biti sasvim drukčija. Svi smo jako sretni jer smo uknjižili važnu pobjedu", zaključio je Eduardo.

Riječi za hvale za hrvatskog reprezentativca imao je i njegov trener Mircea Lucescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno bih istaknuo Eduarda, koji je danas odigrao baš kvalitetnu utakmicu. Ne mislim pritom uopće na golove koje je postigao, nego u bukvalnom smislu. Njegova je igra u globalu bila iznimno kvalitetna. On inače ima problema ako ne trenira redovito, no danas je dokazao da u sebi nosi talent majstora", zaključio je trener Šahtara.

Vezani članci:

arti-201110230301006 arti-201110200338006 arti-201110150401006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo