[VIDEO] INVAZIJA NJEMAČKIH NAVIJAČA NA LONDON: / Pogledajte kakvu su ludnicu napravili Bayernovi fanatici prije utakmice s Chelseajem

Image

Imat će Bavarci iznenađujuće gromoglasnu podršku s tribina

25.2.2020.
19:09
VOYO logo

Nakon što su prošlog tjedna odigrane prve četiri utakmice osmine finala Lige prvaka, u utorak, odnosno večeras u 21 sat, će snage odmjeriti Chelsea i Bayern. Bayern je jedina momčad koja je ove sezone prošla kroz natjecanje po skupinama neokrznuta, u šest susreta Bavarci su ostvarili šest pobjeda uz razliku pogodaka 24-5. U povijesti natjecanja po skupinama samo je PSG prije dvije godine bio efikasniji sa 25 pogodaka.

U ovoj godini Bayern je odigrao sedam utakmica upisavši šest pobjeda i remi uz čak 23 postignuta gola. "Bluesi" su u daleko slabijoj formi. U zadnjih šest susreta slavili su samo dva puta. Chelsea i Bayern su do sada igrali četiri puta i uspješniji su Englezi. Najvažniji međusobni susret, dvoboj finala Lige prvaka 2012. dobili su "Bluesi" boljim izvođenjem jedanaesteraca, a londonski sastav je bio uspješniji i u četvrtfinalu 2005. godine. Bavarci su slavili jedino u Superkupu 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Chelsea's Mateo Kovacic during the Premier League match at Stamford Bridge, London., Image: 499150189, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Nigel French / PA Images / Profimedia

"Bluesi" kod kuće nikada nisu izgubili od Nijemaca, no Bayern je bez poraza u zadnjih 12 gostujućih europskih utakmica. Frank Lampard ima dosta problema s ozljedama, izvan stroja su Kante, Hudson-Odoi, Pulišić i Van Ginkel, a upitan je i nastup Loftusa-Cheeka. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić trebao bi igrati od prve minute za londonski sastav.

No, imat će Bavarci iznenađujuće gromoglasnu podršku s tribina. Naime, pristiglo je na tisuće njemačkih navijača i već uoči utakmice priredili su paklenu atmosferu na ulicama Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo