[VIDEO] I ONDA SU HRVATSKI NAVIJAČI NAJVEĆI HULIGANI U EUROPI: / Divljački ispad njemačkih navijača. Kamenovali igrače Werdera

Image
Foto: Screenshot

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje kako igrača tako i navijača momčadi iz Bremena, ali nažalost došlo je i do incidenta

7.7.2020.
13:19
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Werdera ostali su u Bundesligi nakon što su u uzvratnoj utakmici doigravanja odigrali 2-2 kod drugoligaša Heidenheima i ostali prvoligaši zahvaljujući golovima u gostima.

Heidenheim tako nije uspio po prvi puta u povijesti izboriti Bundesligu, a Werder će i nakon 40 godina ipak ostati tamo gdje i zavrijeđuje biti, u najvišem rangu njemačkog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje kako igrača tako i navijača momčadi iz Bremena, ali nažalost došlo je i do incidenta. Nekolicina huligana iz navijačke baze Heidenheima odlučila je napasti igrače Werdera nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kicker piše kako je autobus koji je prevozio Werderove nogometaše kamenovan te da je intervenirati morala i policija. "Nekoliko navijača bacalo je kamenje i boce na Werderov autobus na kojem su popucala stakla", priopćili su iz policije. Prema tvrdnjama njemačkih medija jedna je osoba hospitalizirana s ozljedama glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo