VIDEO: / Huligan nokautirao igrača, pa ga iscipelarili

Strašne su scene viđene u nedjelju u rumunjskom Ploiestiju gdje je domaći Petrolul dočekao Steauu u 12. kolu nacionalnog nogometnog prvenstva.

31.10.2011.
16:12
VOYO logo

U trenucima kad se Steaua pripremala izvesti jedanaesterac u prvom poluvremenu jedan je domaći huligan utrčao u teren i šakom u lice pogodio gostujućeg nogometaša Georgea Galamaza.

Istog je trena nekolicina Steauinih igrača okružila izgrednika i krenula ga tući, sve dok ih nisu razdvojili. Sudac je potom pokazao crvene kartone Novaku Martinoviću i vrataru Razvanu Stanci koji su bili najratoborniji u obračunu s huliganom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni tu, međutim, nije bio kraj kaosu. U igru je morao rezervni golman gostiju Ciprian Tatarusanu, ali u trenucima kad se spremao ući, pogođen je petardom. Sucu nakon toga više nije preostalo ništa drugo nego da prekine utakmicu koja bi trebala biti registrirana rezultatom 3:0 za Steauu.

Nesretni Galamaz, kojeg je nokautirao huligan, završio je, pak, u bolnici sa slomljenom jagodičnom kosti i oštećenjem sluha i uskoro će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Najjači navijači

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo