VIDEO: / Golom rasplakao i sebe i poludjelog Wengera!

Unatoč silnom trudu, nogometaše Arsenala će i ove godine zaobići trofeji. Iz utrke za naslov ispali su porazom na gostovanju kod Boltona, a Wengera je u očaj bacio pogodak Tamira Cohena u 90.

24.4.2011.
22:04
VOYO logo

Ovim porazom Arsenalu je, četiri kola prije kraja sezone, ostala tek teorija u borbi za naslov prvaka. Manchester United je pobjegao na dalekih i nedostižnih devet bodova prednosti, a jedini konkurent Crvenim vragovima sada je Chelsea.

A cijelu su sezonu upravo Topnici bili za petama Fergusonovoj družini, no kao i prijašnjih sezona, raspali su se u samom finišu. Poraz kod Boltona je samo prekinuo tu 'agoniju' koja se ponavlja iz godine u godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xidx0g

Šest je godina prošlo od posljednjeg trofeja koji je stigao u Arsenalove vitirine, sedam od zadnje titule prvaka, a francuski gospodin na klupi sve je stariji i nervozniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak koji je njegova momčad primila u 90. minuti meča na Reebok stadionu toliko ga je naljutio da je umalo zaplakao od muke. Boce su letjele na sve strane, a očaj se vidio u Wengerovim očima.

http://video.rutube.ru/70007be2b23a016b9cdc5c456129551b

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plakao je zato strijelac Tamir Cohen. Gol kojim je srušio Arsenal posvetio je tragičnom preminulom ocu Aviju Cohenu, legendi Liverpoola, koji je prije stradao na motoru krajem 2010.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xie0b5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga su domaćini poveli golom Daniela Sturridgea u 38. minuti, a goste iz Londona je u život vratio Van Persie izjednačivši u 48. minuti, samo minutu nakon što je kapetanu Boltona Kevinu Daviesu vratar Arsenala Wojciech Szczęsny obranio kazneni udarac.

U sudačkoj nadoknadi utakmice, kada su domaćini grčevito branili 2:1, u igri je ušao i hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo