VIDEO: / Genijalac koji bi Gruziji sigurno zabio gol!

Naravno, malo se šalimo, ali gledajući napadačku nemoć Bilićevih izabranika u Tbilisiju, sigurni smo da bi nam u tom susretu dobro došao jedan Rogerio Ceni.

28.3.2011.
12:07
VOYO logo

Prošlog je četvrtka Rogerio Ceni u porazu kod Pauliste (2:3) iz jednaesterca upisao 99. pogodak u bogatoj karijeri. Samo tri dana apsolutni svjetski rekorder u svojoj 'branši' je ostvario životni san i pred svojim navijačima stigao do jubilarnog, 100. gola.

38-godišnji vratar Sao Paulo zabio je presudni, drugi zgoditak za svoju momčad u pobjedi nad Corinthiansom (2:1) i izazvao neviđeno oduševljenje na Areni Barueri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ceni je do čudesnog ostvarenje došao zahvaljujući briljantnom golu iz slobodnog udarca u 54. minuti pogodivši same 'rašlje'. Bio je to njegov 56. gol iz slobodnjaka, dok je 44 postigao iz jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sjajno. Kao golman ne razmišljate da će vaš udarac odlučiti pobjednika, a dogodilo se upravo to. Za mene je nebitno što sam gol postigao u derbiju protiv Corinthiansa, ali za navijače svakako je važno", izjavio je brazilski vratar nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međunarodna nogometna federacija priznaje Ceniju 98 golova, ali on računa dva više koje je postigao u prijateljskim utakmicama. Prije 12 godina u dvoboju između Santosa i Flamenga, te 2000. protiv ruskog kluba Uralan Elista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo