VIDEO: / Gattuso prostom pjesmom izazvao rat!

Milanov nogometaš Gennaro Gattuso se tijekom proslave naslova prvaka pridružio navijačima u vrijeđanju bivšeg trenera Leonarda i otvorio rat s Interom, koji je stao u obranu svog stratega.

11.5.2011.
23:34
VOYO logo

Milanovi navijači vjerojatno nikada neće oprostiti Leonardu što je otišao u redove ljutog rivala Intera te koriste svaku priliku da ga izvrijeđaju.

Tako je bilo i u Rimu gdje je nakon Milanovog remija (0:0) s Romom započelo veliko slavlje zbog novog naslova prvaka, a Gattuso se u jednom trenutku popeo na ogradu i s navijačima pjevao Leonardo je gov**.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo trebalo čekati da se jave Inter i sam Leonardo.

"Onoga dana kada sam napustio Milan Gattuso mi je rekao da sam barem bio iskren. No sada vidim da on nije bio. Volio bih znati što misli jer mi nikada u oči ili preko telefona nije rekao istinu. Također, želim znati i koji je službeni stav Milana zbog ovog incidenta", izjavio je Leonardo, a predsjednik Intera Massimo Moratti ironično dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leonardo se jako uzrujao zbog ovoga. No to je normalno kada se slavi, pogotovo ako ste čekali titulu sedam godina", izjavio je Moratti, a Milanov dopredsjednik Adriano Galliani pokušao spustiti 'loptu na zemlju'.

"Nemojmo raditi dramu od ovoga. Nisam vidio snimku, no misliom da je to jako mali grijeh".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105100663006 arti-201102281022006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo