VIDEO: / Engleska bruji o velikoj svađi trenera i igrača

Legendarni talijanski igrač, danas trener engleskog četveroligaša Swindona, Paolo Di Canio, nakon utakmice drugog kola Carling kupa imao je žestok sukob sa svojim igrač Leonom Clarkom.

31.8.2011.
12:47
VOYO logo

Swindon je u drugom kolu Carling kupa ispao od Southamptona rezultatom 3:1, a nakon utakmice su se sukobili trener momčadi Paolo Di Canio i igrač Leon Clark.

Do sukoba je došlo kod aut linije nakon posljednjeg sučevog zvižduka, da bi kasnije sve eskaliralo na putu do svlačionice gdje se dvojac počeo naguravati, ali su tučnjavu uspjeli spriječiti ljudi koji su se našli u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog sukoba s trenerom Clark, koji je u klubu tek 10-ak dana, odbio je ući u svlačionicu, dok je legendarni Talijan nije prisustvovao konferenciji za mediji nakon utakmice, već je to umjesto njega učinio predsjednik kluba Jeremy Wrey. On je objasnio zbog čega je došlo do sukoba.

"Clarke i kondicijski trener imali su manji nesporazum. Paolo je pokušao Clarku objasniti da se takve stvari trebaju rješavati iza zatvorenih vrata, zbog čega je došlo do sukoba između njih dvojice. Nadamo se da ćemo vrlo brzo to izgladiti", rekao je Wrey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108250345006 arti-201108240398006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo