VIDEO: / Drogba i društvo šokirali Schalke!

Nogometaši Galatasaraya izborili su četvrtfinale Lige prvaka savladavši u gostima Schalke sa 3:2. Kako je u prvoj utakmici u Istanbulu bilo 1:1, prošli su sa ukupnih 4:3.

12.3.2013.
23:00
VOYO logo

Gledatelji na Veltins-Areni u Gelsenkirchenu imali su priliku gledati otvorenu utakmicu, punu prilika, lijepih poteza i golova.

Schalke je poveo 1:0 već u 17. minuti, ali je Galatasaray preokrenuo već do poluvremena. Njemački sastav uspio je izjednačiti, ali ne i doći do željenog trećeg gola, pa su primili gol u posljednjem napadu za konačnih 2:3. Četvorici od petorice strijelaca u ovoj utakmici postignuti je gol bio premijerni ove sezone u Ligi prvaka. Jedan od njih bio je veznjak Schalkea Roman Neustädter koji je zabio nakon ubacivanja iz kornera, pospremivši loptu koju gosti nisu uspjeli raščistiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja reći da je golu prethodio prekršaj na napadaču Galatasaraya Didieru Drogbi koji nije dosuđen. Galatasaray je oba svoja gola zabio u razmaku od samo pet minuta. U 37. je poentirao Hamit Altintop dalekometnim udarcem s tridesetak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je zabio i Burak Yilmaz iskoristivši jednu sretno odbijenu loptu na suparničku polovicu, koju je nakon dugog trka i uspješnog rješavanja svog čuvara, pospremio u mrežu prebacivši vratara Tima Hildebranda. Yilmaz je zabio osam od deset ovosezonskih golova istanbulskog kluba u Ligi prvaka.

Na 2:2 izjednačio je u 63. minuti Michel Bastos, nakon što je prethodno Marco Höger dalekometnim udarcem uzdrmao gredu. Odbijenu loptu igrači Galatasaraya nisu uspjeli raščistiti, te je Bastos nakon dodavanja Atsuta Uchide poslao loptu u praznu mrežu s ruba peterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to svejedno rezultat koji je vodio Galatasaray dalje, pa je Schalkeu za prolaz bio potreban još jedan gol. Redale su se prilike na obje strane, ali se rezultat nije mijenjao do pete minute sudačke nadoknade kada je Umut Bulut, 'džoker' s klupe, realizirao kontranapad i iz drugog pokušaja, nakon što mu je Hildebrand obranio prvi, poslao loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo