VIDEO: / Dramatični engleski derbi završio svađom

Arsenal je u posljednjoj utakmici 33. kola Premiershipa remizirao na domaćem terenu s Liverpoolom (1:1), a oba su pogotka postignuta u 12 minuta dugačkoj sudačkoj nadoknadi.

17.4.2011.
22:25
VOYO logo

Gledatelji su na Emiratesu morali čekati sudačku nadoknadu da vide prva uzbuđenja. Prvo je Arsenal došao u vodstvo nakon što je Robin van Persie realizirao najstrožu kaznu u osmoj minuti sudačke nadoknade, a onda je četiri minute kasnije Liverpool izjednačio na 1:1 preko Kuijta koji je također zabio pogodak s bijele točke.

Razlog tolike nadoknade vremena bila je ozljeda Jamieja Carraghera, a nakon susreta zaštitari su morali razdvajati posvađane trenere Arsenea Wengera i Kennyja Dalglisha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/6f66dbcf1a8902a775d141e3d703250a

Menadžer Arsenala Arsene Wenger bio je izvan sebe nakon što je sudac, koji je prvotno pokazao sedam minuta nadoknade, utakmicu produžio još dvije dodatne minute nakon što je Arsenal došao u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom vremenu, Eboue je napravio glup prekršaj na Lucasu, pa je Liverpool došao do izjednačenja.

Wengeru je podjela bodova jako teško pala jer je vjerovao da pobjedama protiv Liverpoola i Tottenhama (srijeda) još uvijek može dostići vodeći Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo