[VIDEO] DOKAZ DA JE BARCELONA U TOTALNOM RASPADU: / Žestoki sukob Piquea i Griezmmana usred utakmice, bilo je spominjanja majki

Image

U jednom trenutku Pique se žestoko okomio na suigrače koji igraju po lijevoj strani, a ponajviše na Antoinea Griezmanna

17.2.2021.
8:26
VOYO logo

PSG je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u potpunosti deklasirao Barcelonu i to na njihovu terenu svladavši ih s uvjerljivih 4:1. Moglo je pasti i znatno više golova da su igrači PSG-a bili precizniji, a ovako je Barcelona barem doživjela manju sramotu.

Čudesni Francuz Kylian Mbappe zabio im je tri komada, a kroz cijeli susret čovjek je uništavao već ionako krhku obranu Katalonaca. Jedan od najvećih tragičara susreta bio je iskusni stoper Gerard Pique. Katalonac je trebao biti lider koji drži sve pod kontrolom, ali pokazalo se upravo suprotno i jedan detalj s utakmice najbolji dokazuje u kakvom je rasulu Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Barcelona's French midfielder Antoine Griezmann (R) reacts after missing a goal opportunity during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on February 16, 2021.,Image: 591434198, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Žestoka svađa

U jednom trenutku Pique se žestoko okomio na suigrače koji igraju po lijevoj strani, a ponajviše na Antoinea Griezmanna koji se nije vraćao u pomoć obrani. Dogodilo se to pri rezultatu 1:1 u trenucima kada je sve još bilo otvoreno.

"Idemo zadržati posjed barem jednom, pobogu. Ovo je je*eni pakao. Idemo. Idemo je*eno duže zadržati loptu", govorio je nervozni Pique. Girezmann mu na to odgovara: "Gerarde, smiri se, prestani vikati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je Piquea dodatno razljutilo pa mu je odvratio: "Kvragu, Griezmann, kvragu", a ovaj mu je zatim odbrusito s: "Je*i se"!

Na to mu Pique odgovara: "Ne, ti se je*i. Mučimo se i tako je već pet minuta". Griezmann ga zatim ponovo pokušava smiriti, ali uzalud. "Pa majku mu je*em, trčimo kao ludi", poručio je Pique Griezmannu, a ovaj mu na to samo odgovara: "Dobro i ja isto trčim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo