SLOBODNJAK, A ŠTO DRUGO / VIDEO Dok se David i Victoria sunčaju u Hrvatskoj, Romeo Beckham zabija u Americi: 'Jako sam ponosan, sine'

Image
Foto: Twitter MSL

Romeo igra sasvim solidan nogomet u ovom trenutku. U 14 utakmica ovo mu je prvi pogodak, ali je upisao već sedam asistencija

12.7.2022.
12:15
Twitter MSL
VOYO logo

David i Victoria Beckham su privukli pozornost hrvatskih medija, jer su 23. godišnjicu braka odlučili proslaviti u Dubrovniku. Za to je vrijeme njihov 19-godišnji sin Romeo svojim potezom na nogometnom travnjaku Amerikance podsjetio na slavnog oca.

Naime, mlađi Beckham je postigao svoj prvi pogodak za drugu momčad Intera iz Miamija u dvoboju protiv rezervne selekcije Orlando Cityja. Učinio je to iz slobodnog udarca s lijeve strane. Mladi Beckham je pogodio preko živog zida te je od vratnice lopta završila iza vratarovih vrata za vodstvo svoje momčadi od 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentatori su još za vrijeme prijenosa podsjetili kako ovaj Romeov potez jako podsjeća na pogotke koji su njegovog oca učinili slavnim. Inače, Romeo igra sasvim solidan nogomet u ovom trenutku. U 14 utakmica ovo mu je prvi pogodak, ali je upisao već sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije prošlo mnogo vremena prije nego što se oglasio i David. Na svome Instagram profilu objavio je snimku pogotka.

"Jako sam ponosan što je moj dječak zabio prvi gol za Inter Miami. Sjajan slobodnjak mladiću, bit će golova još", napisao je ponosni otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, David Beckham je jedan od suvlasnika kluba za koji mu sin nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo