[VIDEO] DOBRO POGLEDAJTE OVO I PROBAJTE SE NE NAJEŽITI: / Prisjetit se triju najvažnijih Rakitićevih golova u reprezentaciji

Image
Foto: Profimedia

Od njegovih nastupa za Vatrene svakako će najviše ostati u sjećanju doprinos koji je dao na putu do svjetskog srebra u Rusiji 2018.

21.9.2020.
22:03
Profimedia
VOYO logo

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić odlučio je završiti svoju reprezentativnu karijeru nakon 106 nastupa u kojima je postigao 15 golova za Vatrene, priopćili su u ponedjeljak iz Hrvatskog nogometnog saveza.

"Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu", izjavio je 32-godišnji Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri najvažnija gola

Od njegovih nastupa za Vatrene svakako će najviše ostati u sjećanju doprinos koji je dao na putu do svjetskog srebra u Rusiji 2018. kad je realizirao odlučujuće jedanaesterce u osmini finala protiv Danske te u četvrtfinalu protiv Rusije, a svakako će se zauvijek pamtiti i onaj gol Argentini u grupnoj fazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitićev pogodak koji je zabio posljednji čavao u lijes Argentine i potpuno ih ponizio pogledajte OVDJE.

Nadalje, Dalić je Rakitiću ukazao najveće povjerenje, ono posljednjeg izvođača u raspucavanju, a ovaj je tu dokazao klasu. Pogodak protiv Danske pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu dolazimo i do onog pobjedničkog gola protiv Rusije koji je odveo Hrvatsku u polufinale. Majstoriju, kao i legendarnu reakciju Drage Ćosića, pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo