[VIDEO] DIVLJAČKI ISPAD ANTE REBIĆA, NAKON UTAKMICE NAPAO GA TRENER: / 'Apsurdno je da ga za to nisu isključili'

Image
Foto: Profimedia

Naime, u 36. minuti je laktom namjerno u potiljak udario braniča Torina Armanda Izza

29.1.2020.
10:50
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je asistent za prvi pogodak Milana u 4-2 (1-1, 2-2) pobjedi protiv Torina nakon produžetka u četvrtfinalu Talijanskog kupa.

Rebić je u 12. minuti probio lijevi bok i potom odličnom prizemnom loptom uposlio Bonaventuru koji je doveo Milan u vodstvo od 1-0. Torino je do preokreta stigao s dva gola Bremera u 34. i 71. minuti te se činilo kako će "granata" do iznenađujuće pobjede. No, u prvoj minuti sudačke nadoknade je igrač koji je ušao s klupe Calhanoglu uspio poravnati na 2-2 i odvesti susret u dodatnih 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U produžetku je Calhanoglu kompletirao preokret u 106. minuti, da bi Ibrahimović u 108. pogodio za konačnih 4-2.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

November 3, 2019, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan pictured on the bench during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481025858, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Incident

Rebić je igrao za Milan do 105. minute, ali je tijekom utakmice imao i jedan vrlo ozbiljan ispad zbog kojeg je vrlo lako mogao dobiti i crveni karton. Naime, u 36. minuti je laktom namjerno u potiljak udario braniča Torina Armanda Izza. Sudac Fabrizio Pasque dao mu je samo žuti karton, a zbog toga je trener Torina, Walter Mazzari, poludio nakon utakmice. "Apsurdno je da Rebić nije dobio crveni karton. Tko god je bio u VAR prostoriji to je trebao vidjeti", komentirao je na kraju utakmice Torinov trener Walter Mazzari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je bila podosta gruba i sudac je morao podijeliti čak osam žutih kartona. Snimku Rebićeva prekršaja možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo