VIDEO: / Dinamo ekspresno našao veliko pojačanje

Dinamo je našao novog igrača koji će zamijeniti Sammira u veznom radu. Radi se o još jednom Brazilcu - Cleytonu Alexandreu Henriqueu Silvi.

22.1.2014.
9:57
VOYO logo

Radi se o iskusnom ofanzivnom veznjaku koji je u Europi više od desetljeća. Deset sezona proveo je u Grčkoj. Krenuo je s niželigašima Messiniakosom i Apollonom Kalamariasom, da bi u prvoj ligi odradio dve sezone s Larissom. Odlične igre u grčkom prvenstvu i Kupu UEFA dovele su Cleytona u Panathinaikos uz odštetu od 1.7 milijuna eura.

Četiri godine bio je pod ugovorom u PAO-u, s tim da je jednu sezonu proveo na posudbi u Metalurhu iz Donjecka. Zadnje dvije sezone bio je član Kayserispora kojeg je trenirao Robert Prosinečki. S turskim klubom ugovor mu je istekao zadnjeg dana 2013. godine, te u Dinamo je stigao kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cleyton je igrač kakvog smo tražili, iskusni igrač poteza koji svojim proigravanjima gura suigrače u prilike i razigrava momčad. Sretni smo što je s nama", rekao je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić za službenu stranicu kluba o nogometašu koji se već priključio hrvatskom prvaku na pripremama u Turskoj. Brazilac koji posjeduje i grčko državljanstvo član Dinama postao je tijekom srijede.

//www.youtube.com/embed/1vLsxExp8MM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo