VIDEO: / Čudesni Falcao zabio gol za povijest!

Ono što je Ronaldnho na velikom terenu, to je Falcao u dvorani. Najbolji malonogometaš svijeta toliko je popularan u Brazilu da publiku baca u trans čak i kad ne izvede neki svemirski potez.

11.4.2011.
10:54
VOYO logo

Najbolja malonogometna momčad svijeta, a to je, pogađate, Brazil, lako se obračunala s Urugvajem slavivši u dva prijateljska dvoboja održana u brazilskom gradu Sao Carlosu ovoga vikenda. U prvoj utakmici Brazil je pobijedio sa 4:0, a najljepši trenuci večeri bila su dva pogotka legendarnog Falcaa.

Tribine su posebno emotivno doživjele prvi njegov gol na toj utakmici, jer se radilo o tristotom, povijesnom pogotku ovog čarobnjaka lopte za brazilsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako susret nije imao nikakav natjecateljski naboj, tribine su pale u trans kad je Falcao po zabio jubilarni pogodak za nacionalnu selekciju, a majstorstvo je dokazao i svojim drugim golom, kad je demonstrirao kako savršeno izvesti kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dvoboju igranom u nedjelju Brazilci su se poigravali s Urugvajom, pa je na kraju završilo s katastrofalnih 9:2 po goste.

Falcaov slavni pogodak Rumunjskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103230697006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo