VIDEO: / Cijeli Manchester tuguje, i City i United!

Osim susreta u skupini D, igrale su se utakmice u skupinama A, B i C. Loš dan imao je vodeći dvojac engleskog prvenstva, Manchester City i Manchester United.

22.11.2011.
23:03
VOYO logo

Napoli - Manchester City 2:1 (Cavani 17, 49 / Balotelli 33) Bayern - Villarreal 3:1 (Ribery 3, 69, Gomez 24 / Guzman 50)

Redoslijed: 1. Bayern 13, 2. Napoli 8, 3. Manchester City 7, 4. Villarreal 0. Manchester City je iza sebe imao devet pobjeda u nizu. Posljednji su put potpisali poraz u Münchenu kod Bayerna, a Liga prvaka im je opet bila kobna. Inspirirani i nadahnuti Napoli je slavio 2:1 u otvorenoj utakmici na svom San Paolu gdje su i jedni i drugi stvarali šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, za Engleze je koban bio sjajni Urugvajac Edinson Cavani. Postigao je oba pogotka, time došao do trećeg i četvrtog u Ligi prvaka, a time je svoj klub lansirao na drugo mjesto ljestvice. Napoli sada ima bod više od Cityja (8-7) i sudbinu prolaska dalje drži u svojim rukama.

Naime, Napoli u zadnjem kolu gostuje na Madrigalu kod Villarreala i ako pobijedi ide dalje bez obzira na ishod utakmice Manchester Cityja i Bayerna. Inače, Villarreal je uvjerljivo zadnja momčad u skupini s nula boova, te potpuno indisponirana ove sezone u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern se tako poigravao sa Žutom podmornicom i mogli su slaviti i daleko uvjerljivije od konačnih 3:1. Dva je pogotka postigao Franck Ribery, a jedan Mario Gomez za već četvrto slavlje Bavaraca.

Nastupila su za Bayern i dva hrvatska nogometaša. Ivica Olić je ušao u igru u 75. minuti, a Danijel Pranjić šest minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA - Lille 0:2 (V. Berezuckij 49-ag, Sow 64) Trabzonspor - Inter 1:1 (Altintop 23/ Alvarez 18)

Ljestvice: 1. Inter 10, 2. Trabzonspor 6, 3. Lille 5, 4. CSKA 5. Nogometaši moskovskog CSKA-a propustili su veliku priliku napraviti ozbiljan iskorak prema osmini finala Lige prvaka izgubivši na svom Lužnikiju 2:0 od francuskog prvaka Lillea. Sastav Rudija Garcije u igru za osminu finala vratila je osovina momčadi koju čine Joe Cole, Eden Hazard i Moussa Sow. U 49. je minuti Cole pokrenuo akciju za Florenta Balmonta, koji je pokušao nabaciti na Sowa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/ee1a12691d698e8502e8bb313ebc4be3

Od Senegalca je brži bio Vasilij Berezuckij, domaći branič koji je pogodio mrežu svog golmana Vladimira Gabulova. Petnaest minuta kasnije Sow je zabio nakon lijepe akcije Hazarda i Colea, koji je pogodio vratnicu. Senegalski je centarfor samo gurnuo loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=dLHmemV1POc6wh3m
szólj hozzá: T0-1I

U Trabzonu su nogometaši Trabzonspora i Intera odigrali 1-1 u srazu petog kola B skupine Lige prvaka. Tom su pobjedom Talijani osigurali osminu finala kao prva momčad skupine, dok je Trabzonspor samostalno izbio na drugo mjesto s bodom prednosti pred Lilleom i moskovskim CSKA-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lN7jKHklvBWre1L3
szólj hozzá: T1-1I

Talijane je u vodstvo doveo 23-godišnji argentinski veznjak Ricardo Alvarez u 18. minuti nakon lijepoga duplog pasa sa sunarodnjakom u napadu, Diegom Militom. Debitantski je to pogodak mladog ljevaka, koji je ovog ljeta stigao iz Velez Sarsfielda za 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo pet minuta kasnije izjadnačio je turski reprezentativac Halil Altintop udarcem s 20-ak metara.

Manchester United - Benfica 2:2 (Berbatov 30, Fletcher 59 / Jones 3-ag, Aimar 61) Otelul - Basel 2:3 (Giurgiu 75, Antal 81 / Frei 10, 14, Streller 37)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Manchester United 9, 2. Benfica 9, 3. Basel 8, 4. Otelul 0. Manchester United niti Benficu nije uspio pobijediti na svom Old Traffordu (2:2). Podsjetimo da je u ranijoj fazi Basel ukrao jedan bod Fergusonu i njegovoj momčadi (3:3), a isto je učinio odlični portugalski sastav koji je odigrao hrabru utakmicu u kojoj nisu čekali svoju priliku već su prsa o prsa krenuli u boj sa uglednim suparnikom.

Istina, Manchester United je odigrao utakmicu bez lakše ozlijeđenog Waynea Rooneyja, no vjerojatno u tome trener Ferguson ne može tražiti uzroke nove prosječne utakmice svoje momčadi, jer je takvo što već učestalo po njihovom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZvmygUPUBWJAGtQI
szólj hozzá: M0-1S

Obrana je veliki problem Crvenih vragova, pa je tako u utorak već u 3. minuti Jones postigao autogol. Uspio je okrenuti Manchester United na 2:1, ali nakon što je Fletcher pogodio za taj rezultat samo dvije minute kasnije je Aimar (61. minuta) okončao uspješno akciju za 2:2 i to nakon velike pogreške pri ispucavanju vratara Manchestera De Gee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja su i jedni i drugi mogli doći do pogotka vrijednog tri boda.

Basel je, pak, slavio u Bukureštu kod Otelula 3:2. Vodio je švicarski prvak 3:0 već na poluvremenu pogocima vremešnih, ali itekako i dalje ubitačnih Freija (dva pogotka) i Strellera (jedan). U nastavku je domaćin došao do zraka i zabio dva pogotka, ali za hvatanje prvog boda u skupini nisu imali snage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo