VIDEO: / Brazilske zvijezde razočarale naciju

Nogometaši Brazila su u prvoj utakmici skupine B Copa Americe protiv Venezuele odigrali samo 0:0. I dok su prvom poluvremenu stvorili nekoliko prilika, u drugom gol Venezuele nisu ugrozili nijednom.

4.7.2011.
11:08
VOYO logo

Nije samo Argentina imala problema u prvoj utakmici Copa Americe koja se igra u toj južnoameričkoj zemlji. I drugi veliki favorit natjecanja, Brazil, nije se proslavio na otvaranju turnira. U utakmici skupine B, Selecao je remizirao s Venezuelom odigravši 0:0.

U utakmici sa slabašnim protivnikom, opet je do izražaja došla velika boljka Menezesova Brazila - napad. Iako predvođeni Neymarom i Patom, Brazilci nisu uspjeli probiti čvrstu venezuelansku obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbliže pogotku Brazilci su bili u 27. minuti, kada je Dani Alves prizemnom loptom pronašao Pata, ali njegov snažni udarac zaustavila je greda. U 39. minuti Robinho je bio vrlo blizu pogotku, ali je njegov udarac ramenom zaustavio branič Vizcarrondo. Menezesovi izabranici su prosvjedovali i tražili najstrožu kaznu, ali sudac je samo odmahnuo rukom.

U drugom poluvremenu Brazil je i dalje dominirao, ali bez pravih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći susret u skupini Neymar i društvo igraju 9. srpnja s Paragvajem, koji je u prvoj utakmici odigrao 0:0 protiv Ekvadora.

Urugvajski napadač Luis Suarez optimističan je uoči prve utakmice Copa Americe s Peruom koja se igra danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpoolov nogometaš otkrio je:

"Lani smo na Svjetskom prvenstvu u JAR-u izborili polufinale, ali to je prošlost. Ovo je iznimno važno natjecanje za nas jer je Urugvaj posljednji put osvojio Copa Americu prije 16 godina, kad sam tek počeo udarati loptu. Želimo ovaj trofej, iako znam da će biti vrlo teško jer svaka južnoamerička momčad vidi svoju priliku baš u svakoj utakmici. I zbog toga je ovo specifično i jedinstveno natjecanje", rekao je Luis Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107020438006 arti-201106280873006 arti-201106270443006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo