VIDEO: / Bravo! Trčao na tribinu spasiti ljubavnicu

Aktualni trener Al Wasla, Diego Maradona, upleo se zbog svoje bolje polovice u navijački sukob tijekom dvoboja 17. kola nogometnog prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata.

30.3.2012.
11:26
VOYO logo

Izgubili su Maradonini nogometaši na gostovanju kod Al Shababa s 2:0, a incident se dogodio nakon 87. minute, kada je Ciel, brazilski napadač u redovima domaće momčadi, postavio konačan rezultat pogotkom iz 11-erca.

Gestikulirao je Brazilac potom prema dijelu svečane lože u kojem je sjedila Maradonina djevojka (on je naziva suprugom) Veronica Ojeda, kao i još dvije djevojke igrača Al Wasla. Ciela su tijekom cijele utakmice provocirali baš s tog dijela tribine, a kad je on slaveći pogodak uzvratio, Maradoninu i prijateljice gostujućih nogometaša na tribinama su pokušali napasti domaći navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žene su morali štititi policajci, koji su ih s tribina prepratili do automobila. Pritom se djevojka argentinskog veznjaka Juana Merciera spotakla i pala, što je Maradonu i njegove suigrače toliko razbjesnilo da su se popeli na tribine i stali u obranu svojih cura. Služba osiguranja ipak je dobro odradila svoj posao, tako da je sve završilo samo na gužvi, malo naguravanja i nekoliko psovki. Maradona je po svršetku utakmice rekao.

"Neki su muškarci kukavice. Nemaju 'ja' konfrontirati se muškarcima pa bi napadali žene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo