VIDEO: / Blamaža golmana srušila im europske snove!

23.2.2012.
20:55
VOYO logo

Twente je veliki posao protiv Steaua napravio već u prvoj utakmici kada je pobijedio u Bukureštu 1:0. Istim rezultatom završila je i druga utakmica, a najviše 'zasluga' za pobjedu Nizozemaca ima gostujući vratar Tatatursanu.

Igrala se 29. minuta kada je golman Steaue katastrofalno reagirao na povratnu loptu svojeg braniča. Loše je primio loptu, koja se odbila do igrača Twentea De Jonga, koji je nesebično proigrao suigrača Chadlija, a njemu nije bilo teško pospremiti loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najteže je svoje mjesto među najboljih šesnaest izborio španjolski Athletic iz Bilbaa koji je na svom terenu pobjednički zgoditak postigao s igračem manje. Naime, u prvoj utakmici u Moskvi, Lokomotiv je slavio s 2:1, a stvari su za Baske krenule loše kada je Amorebieta u samo pet minuta dobio dva žuta kartona, pa su domaći zadnjih pola sata imali čovjeka manje. Ipak, Athletic je uspio poentirati već minutu nakon isključenja, a na asistenciju najboljeg strijelca Llorentea zabio je Muniain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesno je bilo i u Liegeu gdje je domaći Standard obranio gol u gostima. U Krakovu su kod Wisle u prvoj utakmici remizirali 1;1, a doma su sačuvali mrežu što i nije bilo preteško jer su gosti iz Poljske od 63. ostali s igračem manje jer je Nunez zaradio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=z8iVldYG2rMkWPfY
szólj hozzá: V1-0S

Valencia je na svojoj Mestalli svladala Stoke pogotkom Jonasa u 24. minuti, a identičnim rezultatom uspješan je bio i Hannover na gostovanju u Bruggeu. On je nadigrao istoimenog domaćina zahvaljujući Dioufu koji je bio strijelac u 21. minuti, te tako potvrdio 2:1 iz utakmice u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak domaći poraz doživio je grčki PAOK koji je iz Udina donio 0:0 i nadu da gosti bez kapetana i najboljeg strijelca Antonia Di Natalea nisu toliko ubojiti. Grdno su se prevarili jer je Udinese već u 15. minuti imao 2:0, a konačnih 3:0 postavili su iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca u nastavku. Hrvatski vratar Dario Krešić branio je za PAOK cijeli susret, a niti jedan primljeni pogodak ne ide na njegovu dušu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Athletic - Lokomovit 1:0 (1:2) Club Brugge - Hannover 0:1 (1:2) PAOK - Udinese 0:3 (0:0) PSV - Trabzonsport 4:1 (2:1) Standard - Wisla 0:0 (1:1) Twente - Steaua 1:0 (1:0) Valencia - Stoke 1:0 (1:0) Manchester City - Porto 4:0 (2:1) Anderlecht - Alkmaar 0:1 (0:1) Atletico - Lazio 1:0 (3:1) Besiktas - Braga 0:1 (2:0) Manchester United - Ajax 1:2 Metalist - Salzburg 4:1 (4:0) Olympiakos - Kazan 1:0 (1:0) Sporting - Legia 1:0 (2:2) Schalke - Plzen 3:1 (1:1)

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo