[VIDEO] BARCELONINU ZVIJEZDU PONIŽAVALI NASRED ULICE: / Jednog od najskupljih igrača zaustavili u autu pa ga maltretirali

Image

Pojavila se snimka na kojoj se vidi kako navijači zaustavljaju Dembelea u automobilu te ga okružuju dok on preplašeno gleda što mu rade

10.11.2020.
15:22
VOYO logo

On je trenutno drugo najskuplje pojačanje u Barceloni, svojevremeno plaćeno visokih 130 milijuna eura, a jedno je vrijeme glasio i kao nasljednik Neymara, ali Francuz Ousmane Dembele na koncu je ispao jedan od najvećih promašaja Katalonaca u novijoj povijesti.

Od 2017. godine pa do sada odigrao je svega 82 utakmice u kojima je postigao 22 gola i 17 puta asistirao, dakle odveć malo za tako skupog igrača. Demebele je u međuvremenu bio i dugo ozlijeđen, ali opet i kada je bio zdrav imao je određenih problema s ponašanjem pa su ga još i navijači dodatno uzeli "na zub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponižavali ga na ulici

Navijači su ga zato, dok se još smjelo na tribine, znali česti žestoko vrijeđati i zviždati mu utakmicama, a mržnja se sada pretočila i na ulice. Premda ove sezone i ne igra tako loše, Dembele je doživio veliko poniženje i to nasred ulice.

Pojavila se snimka na kojoj se vidi kako navijači zaustavljaju Dembelea u automobilu te ga okružuju dok on preplašeno gleda što mu rade. Zatim su ga krenuli sprdati i u jednom trenutku jedan mu je navijač rekao: "Hej, odličan si... Ali samo na igrici"! Na što su svi oko auta pali u smijeh, a Dembele ih je dosta nervozno i preplašeno gledao te se brže bolje odvezao u svom skupom automobilu i ostavio ih u prašini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo