Ruski nogometaš i odnedavno bivši kapetan u reprezentaciji i bivši kapetan Zenita, Artem Dzjuba, jedna je od gorućih tema u toj zemlji zbog vulgarnog čina od prije nekoliko dana.

Naime, Dzjuba se snimio kako masturbira i plazi jezik u kameru, a video je procurio na internet i tu je nastao golemi problem. Iako se na snimci ne vidi njegov spolni organ, jasno je što radi desnom rukom, a snimka je vrlo brzo postala viralna i Dzjuba je na kraju višestruko kažnjen.

Ruski izbornik Stanislav Čerčesov izbacio ga je iz reprezentacije za utakmice s Moldavijom, Turskom i Srbijom, a automatski mu je oduzeo i kapetanski traku, a isto je napravio i njegov matični klub Zenit koji je traku dao hrvatskom nogometašu Dejanu Lovrenu.

Iscrtali penis

Međutim, Dzjuba ima veliku podršku navijača i to toliku da su neki zbog njega bili spremni na prave vratolomije i ugrozili si ozbiljne karijere. Dvojica ruskih pilota iz "low cost" kompanije Pobeda Airlines, koja je dio giganta Aeroflota, pod istragom su jer su u zraku putničkim avionima izveli manevre kako bi na mapi iscrtali oblik penisa.

Radili su to u znak podrške Dzjubi, a penis je osvanuo iznad grada Neftekamska na letu između Moskve i Jekaterinaburga. Performans su izveli 11. studenog, a prouzročili su kašnjenje od 20 minuta pri slijetanju.