[VIDEO] AVIONIMA ISCRTALI PENIS U ZNAK PODRŠKE LOVRENOVU KAPETANU: / Piloti izazvali kaos izvođenjem sramotnog performansa

Image
Foto: Twitter

Dzjuba se snimio kako masturbira i plazi jezik u kameru, a video je procurio na internet i tu je nastao golemi problem

20.11.2020.
9:43
Twitter
VOYO logo

Ruski nogometaš i odnedavno bivši kapetan u reprezentaciji i bivši kapetan Zenita, Artem Dzjuba, jedna je od gorućih tema u toj zemlji zbog vulgarnog čina od prije nekoliko dana.

Naime, Dzjuba se snimio kako masturbira i plazi jezik u kameru, a video je procurio na internet i tu je nastao golemi problem. Iako se na snimci ne vidi njegov spolni organ, jasno je što radi desnom rukom, a snimka je vrlo brzo postala viralna i Dzjuba je na kraju višestruko kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski izbornik Stanislav Čerčesov izbacio ga je iz reprezentacije za utakmice s Moldavijom, Turskom i Srbijom, a automatski mu je oduzeo i kapetanski traku, a isto je napravio i njegov matični klub Zenit koji je traku dao hrvatskom nogometašu Dejanu Lovrenu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

screengrab from an intimate video with Artyom Dzyuba leaked online,Image: 569174763, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Iscrtali penis

Međutim, Dzjuba ima veliku podršku navijača i to toliku da su neki zbog njega bili spremni na prave vratolomije i ugrozili si ozbiljne karijere. Dvojica ruskih pilota iz "low cost" kompanije Pobeda Airlines, koja je dio giganta Aeroflota, pod istragom su jer su u zraku putničkim avionima izveli manevre kako bi na mapi iscrtali oblik penisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radili su to u znak podrške Dzjubi, a penis je osvanuo iznad grada Neftekamska na letu između Moskve i Jekaterinaburga. Performans su izveli 11. studenog, a prouzročili su kašnjenje od 20 minuta pri slijetanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo